Hur ditt fritidshus ska se ut vet bara du. Vi tar fram förslag tillsammans och bygger helt enligt dina önskemål.

Vill du bygga fritidshus på en naturskön tomt med utsikt över älv eller sjö? Önskar du full isolering och komplett året-runt-standard? Det löser vi. Det går bra att kontakta oss med inspiration från befintliga modeller som sedan anpassas och ges personlig touch.

Om du vill bygga nytt på en tomt med befintlig äldre stuga tar Norrhuset hand om totalentreprenad. Det innebär att vi tar in rätt underleverantörer och ansvarar för hela processen, från rivning och bortforsling av befintlig stuga till byggande av grund, installation av VA och färdigställande av ett nyckelfärdigt fritidshus.

Läs gärna mer om det arkitektritade fritidshuset med året-runt-standard som vi byggde åt Mats Johansson. Det är ett exempel på en nöjd kund med hög målbild och koll på vad han ville ha. Så här säger Mats om valet av firma och processen med Norrhuset:

– Det som avgjorde var inte minst Norrhusets vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för allting som skulle genomföras och färdigställas. Det var ett stort åtagande som bland annat innefattade rivning och bortforsling av det gamla fritidshuset, grundarbete, tillverkning och installation av det nya fritidshuset, borrning av brunn och installation av VA. Vi ville ha allting i ett paket och med en huvudsaklig ansvarig istället för flera olika underleverantörer. Det ansvaret var Norrhuset beredda att ta. Det kändes tryggt och professionellt.

Läs mer om resultatet och Mats tankar. Sedan är det bara att du kontaktar Norrhuset så pratar vi ihop oss om ditt alldeles egna dröm-fritidshus.