Vill du bygga fritidshus på en naturskön tomt med utsikt över älv eller sjö? Kanske en mysig kamin? Kanske fullt isolerat och komplett året-runt-standard. Det löser vi. Hur ditt fritidshus ska se ut vet bara du. Vi tar fram förslag tillsammans och bygger helt enligt dina önskemål. Många kontaktar oss med inspiration från befintliga modeller som de gärna vill skruva till med en egen touch för att sedan förverkliga. Då löser vi det.

Vi tar även hand om totalentreprenad när du vill bygga nytt och snyggt på en tomt där det exempelvis redan står en äldre stuga. Det innebär att vi tar in rätt underleverantörer och ansvarar för hela processen, från rivning och bortforsling av befintlig stuga till byggande av grund, installation av VA och färdigställande av ett nyckelfärdigt fritidshus.

Läs gärna mer om det arkitektritade fritidshuset med året-runt-standard som vi byggde åt Mats Johansson. Här har vi en supernöjd kund som verkligen hade en egen tanke, en hög målbild och visste vad han ville ha. Så här säger Mats om valet av firma och processen med Norrhuset:

– Det som avgjorde var inte minst Norrhusets vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för allting som skulle genomföras och färdigställas. Det var ett stort åtagande som bland annat innefattade rivning och bortforsling av det gamla fritidshuset, grundarbete, tillverkning och installation av det nya fritidshuset, borrning av brunn och installation av VA. Vi ville ha allting i ett paket och med en huvudsaklig ansvarig istället för flera olika underleverantörer. Det ansvaret var Norrhuset beredda att ta. Det kändes tryggt och professionellt.

Läs mer om resultatet och Mats tankar. Sedan är det bara att du kontaktar Norrhuset så pratar vi ihop oss om ditt alldeles egna dröm-fritidshus.