Ett hönshus vi är stolta över

Eftersom vi bygger med stolthet och vill sprida våra hus ordnade vi en tävling med möjlighet att vinna ett mini-Norrhuset. Måhända inte ett fullstort hus men desto mer kreativt och eget. Vinnare blev Fredrik Grandin som önskar ett hönshus till dottern.

Nu är vi igång! Hönshuset är så klart ritat av Peter Häggmark, MAF, som ritar våra andra husmodeller. Våra kollegor Kami har sponsrat med världens bästa plåttak och Bygma står för virket. Följ processen här på vår webbplats.

Vi tror ju på närproducerat och mer närproducerat än ägg från egna höns blir det knappast. Med huset har Peter tänkt rymligt och fint. Han följer norrhusets linje och stil. Vilka fina pinnar och värpreden hönshuset kommer att få. Vi ska bygga ett hönshus som vi är stolta över, säger André Boman på Norrhuset.

Juryns motivering löd

Ett unikt, kreativt och omtänksamt förslag med stort hjärta. Om du har lovat din dotter ett hönshus ska vi självklart se till att det blir ett hönshus av högsta kvalitet. Precis som med allt annat vi bygger så ska vi se till att göra ett hönshus som vi kan vara stolta över och som ni – och hönsen – kan vara nöjda med.