Våra hus

Drömhem

Boarea: 147 kvm
Antal rum: 5 rum och kök

Ett hem som kan förändras med tiden

Frida och Simon hade längtat efter öppna ytor och friheten att sätta sin egen touch på hemmet. Med Norrhuset som leverantör blev drömmen snart sann.

Det är lätt att trivas i Johanssons egendesignade villa som är lika ljus och modern som genomtänkt. Att det blev just Norrhuset berodde på faktorer som pris och valmöjligheter samt en bra magkänsla från första stund.

– Eftersom vi ville ha möjlighet att själva designa vårt hus blev valet enkelt. Med Norrhuset som leverantör fick vi stora möjligheter att påverka, säger Frida.

Hemmets hjärta är köket med fantastiskt ljusinsläpp och generösa sociala utrymmen. Allt från färgval till det originella betonggolvet och stilrena detaljer vittnar om parets inredningsintresse. Materialen är naturliga och accentfärgen grön finns i varje rum. En hage gjord i tejp är ett lekfullt inslag i det som nu är lekrum.

– För oss är det viktigt med ett anpassningsbart hus som kan uppdateras med tiden. Lekrummet kanske senare blir till ett vardagsrum och innerväggar kan byggas för att till exempel avskärma eller skapa fler rum, berättar Simon.

Läs hela artikeln

Iris går med sin barnvagn
Iris går med sin barnvagn