Våra hus

Längan

Boarea: 147 kvm
Antal rum: 4 rum och kök

Vi kallar den Längan. Varför bo i ett hus som ser ut som alla andra när ni kan välja ett unikt hem som passar er? En av våra nyare modeller är andas modernitet men känns ändå klassiskt. Den avlånga fasaden för tankarna till ladulänga, därav namnet. Utvändigt möter du ett hus med genuin hantverkskänsla utan utstick och synliga skarvar och med stilren stående panel. En genomtänkt detalj är att vindsluckan är flyttad från fasaden till tvättstugan med invändig access till vinden.

Husets utseende ger en speciell invändig planlösning med många fördelar. Här hittar ni två vardagsrum, ett lite vuxnare och ett som kanske lämpar sig bättre för lek eller läxor. Inredningen är platsbyggd vilket ger huset en gedigen och homogen känsla som anda kvalitet och håller stilmässigt över tid. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och lösningen med en modern, stor köksö skapar sociala ytor och ett levande centrum i hemmet. Takhöjden på 2,7 meter tillför rymd och lyx. Precis som med alla Norrhuset så är isoleringen

Vi korsisolerar alla hus utvändigt och invändigt för att minimera köldbryggor. Vårt sätt att isolera med diffusionsspärr av åldersbeständigt material samt drev, bottningslist och fog kring fönstren, dörrar och fasad ger extremt täta konstruktioner. Du får ett hus som har lägre energikostnader över tid, och som är miljövänligt för får framtid.

Längan - framsida
Längan - baksida
Längan
Längan fasad
Längan fasad
Längan interiör
Längan interiör
Länkan kök
Längan kök
Längan wc
Längan tvättstuga
Längan - framsida
Längan - baksida
Längan
Längan fasad
Längan fasad
Längan interiör
Längan interiör
Länkan kök
Längan kök
Längan wc
Längan tvättstuga

Planlösning

Längan - planritning