Kund: Joel Andersson med familj
Huset: Villa Modern med tillagd carport
Tomt: Kusån

När Joel Andersson skulle välja hustillverkare blev Norrhuset det självklara valet. När vi frågade varför blev svaret: ”Om du ska få saker gjort – och få dem gjort bra – så måste du välja rätt leverantör.”

– Det är svårt att köpa av någon som inte har samma filosofi och värderingar. Det är helt enkelt viktigt att man får en bra känsla.

Med utsikt över älven bor Joel, delägare i Western Farm, tillsammans med sambon Caroline i Norrhusets modell Villa Modern. Men här har en twist letat sig in med carport och sovrum och balkongdörr mot vattnet. Dessutom valde de att ta bort bastun. Att valet föll på Norrhuset var resultatet av en visning i Luleå när samboparet fick första intrycket av modellen Villa Modern. Känslan var rätt direkt, här var ett hus byggt med kvalitet. Och byggprocessen skulle visa sig mycket smidig.

Vi jämförde några olika alternativ. Det som framförallt stack ut med Norrhuset var att de var jäkligt lätta att ha och göra med. Kommunikation var enkel, rak och trevlig från första början. De var inställda på att tillgodose våra önskemål och såg lösningar där andra hade sett problem. Det är någonting som jag verkligen uppskattar, säger Johan.

”Norrhuset uppfyllde allt”

Idag trivs Johan och Caroline ”fantastiskt bra” i det nya, klimatsmarta huset.

Varje morgon jag vaknar, varje fest vi har hemma, varje söndag och varje lunch jag sitter och äter tänker jag samma sak: så jäkla skön känsla att få bo i ett hus som blev precis som vi ville ha det. Det är oslagbart.

Och de har några tips att dela med sig av till andra husdrömmare.

– Ni ska få det ni vill ha. Gör inte avkall på något utan hitta istället en leverantör som kan och faktiskt vill tillgodose era önskemål på ett smidigt sätt. Norrhuset uppfyllde allt, och då ska man veta att jag är mycket ”outside the box”.