Kund: Niklas Holst
Huset: Funkis
Tomt: Hällbacken, Etapp 5

Niklas och Sandra fastnade snabbt för den anpassningsbara modellen Funkis, utan bärande innerväggar. Norrhuset hörde de talas om genom kunder i VVS-branschen där Niklas jobbar och via bekanta.

När flyttade ni in?
I maj 2018. Vi trivs jättebra! Innan vintern kom så målade vi huset, förberedde tomten, sådde gräs och fixade altanen. Nu ser vi fram emot att njuta av både hus och trädgård nästa sommar.

Vilka bor i huset?
Det är jag och Sandra. Funkis passar jättebra på så sätt för det är en väldigt flexibel husmodell, för både större och mindre familjer.

Berätta om hur ni anpassat modellen efter just er?
Funkis har liggande, breda fönster men vi tyckte att det skulle vara finare med höga fönster, så vi vände dem. Sedan har vi förlängt garaget och gjort en studio för Sandra som är fotograf. Vi flyttade den delen längre bak och byggde till carport. Nu har vi ett lite mer avskärmat vinkelhus istället.

Hur kändes processen med Norrhuset?
Det var verkligen en process som flöt på bra utan problem. André är bra på att lyssna och ta in. Jag valde att göra VVS och ventilationen själv och samarbetet funkade jättebra med snickarna.

Kan ni rekommendera Norrhuset?
Absolut, helt klart! Vi är väldigt nöjda. Det finns inget att klaga på.

Vill du ge några råd till de som funderar på att köpa hus?
Stressa inte med besluten. Vi funderade nästan ett år på planlösning, placering på tomten och material. Låt det ta få ta tid!

Framsida hus

Baksida hus