Kund: Niklas Holst med familj
Hus: Funkis
Tomt: Hällbacken, Etapp 5

Niklas och Sandra fastnade snabbt för den anpassningsbara modellen Funkis, utan bärande innerväggar. Norrhuset hörde de talas om via bekanta och genom kunder i VVS-branschen, där Niklas jobbar.

Funkis är en modell som passar både den lilla och stora familjen, och Niklas betonar just flexibiliteten som en avgörande faktor. I det färdiga, avskärmade vinkelhuset finns nu en studio, förlängt garage och carport. De breda fönstren har också gått från liggande till stående.

På frågan om hur processen kändes har Niklas bara gott att säga. Idag skulle de båda rekommendera Norrhuset till andra. Det finns helt enkelt ”inget att klaga på”.

– Det var verkligen en process som flöt på bra utan problem. André är bra på att lyssna och ta in. Jag valde att göra VVS och ventilationen själv och samarbetet funkade jättebra med snickarna.

”Låt det få ta tid”

Att köpa hus är ett av livets största beslut, och likt så många av Norrhusets kunder har Niklas och Sandra tänkt länge och väl innan första spadtaget. Något som Niklas skickar med till andra husdrömmare.

– Stressa inte med besluten! Vi funderade nästan ett år på planlösning, placering på tomten och material.