Norrhuset är en serie arkitektritade hus som produceras i Luleå. Vi är en flexibel hustillverkare som i huvudsak bygger färdiga modeller. Du som kund kan beställa vilket drömhus du vill, antingen genom att själv designa ditt boende eller genom att göra anpassningar i de befintliga modellerna. Vi bygger med stolthet och som bonus bygger vi även energisnåla boenden.

Personlig hustillverkare

Vi arbetar nära våra kunder och våra uppdrag är alltid väldigt personliga. Norrhuset bygger våra hus med egen personal i egna lokaler från start till mål. Det ger oss hög kontroll över produktionens delar. Våra snickare har varit med länge och har både stor kunskap och erfarenheter av olika byggnationer.

Som kund till oss har du samma kontaktperson under hela processen. Vi ger goda råd och smarta tips för att du ska få ditt hus precis som du vill. Att vara en personlig hustillverkare betyder också att du som kund kan vara med och påverka slutresultatet utifrån just dina behov och önskemål.

Trähus är ett klokt miljöval

Trä är förnyelsebart och en del av naturens kretslopp. När du väljer att bygga ett trähus gör du ett klokt miljöval. Granar och tallar som har vuxit långsamt i norrbottniska skogar har bra kvalitet och orsakar inga långa transporter. Under växttiden binder träden koldioxid, som annars skulle ha trängt ut i atmosfären. Trä är dessutom ett relativt lätt byggmaterial vilket gör att det inte går åt så mycket energi att hantera och förädla.

Säker byggmetod

Fukt är ett av husets största fiende. Därför bygger vi våra hus inomhus i en miljö som är väl skyddad från snö, regn och slask. Tack vare den processen kan vi också snabbt montera huset och minimera risken för skador. Vi håller hög kvalitet i tillverkningen och bygger hus anpassade för vårt klimat.