Två snickare och en plattsättare

Vi söker två skickliga snickare och en plattsättare som tror på sitt hantverk. Vill du också vara med och bygga hus du kan vara stolt över? Kom till ett modernt och stabilt företag i spännande tillväxt. Bli en viktig del i ett mindre team med duktiga kollegor. Utveckla dina kunskaper och jobba med noggrannhet och snickarglädje.

Vi bygger inomhus och monterar snabbt på plats. Tryggt, smart och torrt. För såväl virke som medarbetare. Vi jobbar med egna snickare, egna montörer och lokala leverantörer. Med ansvar och yrkesstolthet från val av virke till överlämning av nyckel. Vi bygger med noggrannhet och snickarglädje. Vi gör hellre varenda detalj och hus med kvalitet, än att ständigt försöka bygga mer och mer. Det syns på våra besiktningsprotokoll, och märks på våra nöjda Norrhuset-ägare. Vi tillverkar hem från Norrland. Vi bygger hus vi är stolta över.

Hör av dig till André med din ansökan eller om du har några funderingar.

André Bohman
Fabrikschef
070-338 20 76
andre@byggcityab.se

Ekonomiansvarig

Vi söker en ekonomiansvarig med stenkoll på siffror. Välkommen till ett modernt och stabilt företag i spännande tillväxt. Du kommer ha övergripande helhetsansvar över bland annat bokföring, bokslut, lönehantering, dagligt flöde, fakturering och rapportering. Helt enkelt det mesta som rör vår ekonomi. En varierande och spännande tjänst som passar dig som är självgående och noggrann. Bli en viktig del av ett mindre företag med duktiga och stolta kollegor. Bli Norrhuset med oss.

Hör av dig till Niklas med din ansökan eller om du har några funderingar.

Niklas Lindbäck
VD
070-589 77 80
niklas@byggcityab.se