Snickare? Jobba hos oss!

 

Nu söker vi snickare som vill vara en del av Norrhuset, en personlig och flexibel hustillverkare med bas i Luleå.

Vi arbetar alltid nära våra kunder som själva kan designa sitt nya hus, göra anpassningar i våra befintliga modeller och anpassa slutresultatet. Vi är med från start till mål, från produktion till färdigt resultat, vilket ger oss hög kontroll över hela kedjan.

Norrhuset bygger energisnåla trähus anpassade för norrbottniskt klimat. För att minimera risken för eventuella skador orsakade av snö, regn och slask bygger vi inomhus i vår produktionshall, så att vi snabbt kan montera huset på plats hos kunden.

Vi söker dig som vill jobba inom vår produktion, och dig som vill vara med och färdigställa våra kunders drömhus. Du blir en del i ett litet, sammansvetsat gäng med god gemenskap och arbetar med spännande projekt med hög kvalitet. I rollen som snickare finns mycket flexibilitet, goda förutsättningar och möjligheten att lära sig nya saker varje dag.

Låter det intressant? Sök idag – skicka ditt CV till andre@norrhuset.se

 

 

 

 


André

 

AndréRoll: Fabrikschef
Favoritmodell: Helst skulle jag göra ett helt eget Norrhuset och ta det bästa av alla våra modeller, men om jag ska välja en blir det nog H-200.

”Att köpa hus här är livets kanske viktigaste affär. Prata med någon som kan, och välj en tillverkare som du känner fullt förtroende för. På Norrhuset är det alltid jag som är kontaktperson och ytterst ansvarig genom hela processen. Jag är ingen säljare. Jag är snickare. Jag har byggt många hus, jag vet vad jag pratar om och jag tror på det vi gör och står för. Sedan tycker vi att ditt hus ska vara lokalproducerat, med lokalt virke som passar våra påfrestningar, och lokala hantverkare som kan förutsättningarna. Vi väljer bara lokala underleverantörer som vi känner väl och litar på fullt ut. Det vi gör är ”Norrhuset” rakt igenom. För oss handlar det om ansvar, tillit och stolthet.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jonas

 

Jonas

Roll: Snickare
Favoritmodell: Tradition 1 ½. Du får många kvadrat utan att bygga så stort. Modellen lämpar sig perfekt om du har en mindre tomt med ändå vill bo rymligt.

”Vi känner varandra väl. Hela firman känns som ett enda lag. Här finns inga översittare och ingen är bättre än någon annan. Vi jobbar tillsammans och tycker om vårt arbete. Är man glad på jobbet så blir slutresultatet därefter: hus som vi kan vara stolta över. Jag uppskattar även att vi är med hela vägen och ser resultatet, från virke till färdigt hus. Vi vet var ett hus ska hamna och vem som ska ha det. Det händer ofta att kunden kommer in redan i fabriken för att ta del av processen. Det är så det ska vara. Och vi lämnar helt enkelt aldrig ifrån oss någonting som vi själva inte hade velat bo i.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marcus

 

Markus

Roll: Snickare
Favoritmodell: Kuben med vintertak. Det är en rejäl kåk med riktigt häftig design.

”Att få känna yrkesstolthet är viktigt för mig. Det får vi verkligen göra på Norrhuset. Gör man nånting så bra som möjligt blir man stolt och nöjd. Sedan är det helt enkelt jäkligt kul att snickra. Jag uppskattar att man följer processen hela vägen. Vi får större delaktighet i det vi gör. Jag har varit i fabriken och lärt mig allting där, nu är jag mer ute på plats och färdigställer någons nya hem. Omväxlingen och helheten gör att vi ständigt utvecklas.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jacob

 

JacobRoll: Snickare
Favoritmodell: 
Jag hade nog designat en egen enplansvilla tillsammans med vår arkitekt, sytt efter mig och mina behov.

”Jag får jobba med riktigt hantverk och yrkeskunnande, inte stå och gipsa ihop 14 färdiga våningar. Vi vågar, vi samarbetar och vi gör allting tillsammans. Det gör processen effektiv och rolig på ett sätt som gynnar både oss och kunden. På Norrhuset får man sätta sin egen prägel, jobba med stor variation och utvecklas. Inte minst får vi förutsättningar att alltid göra bästa möjliga jobb och leverera med kvalitet som vi kan vara stolta över. Det är viktigt. Annars har jag kunnat jobba nån annanstans. Jag jobbar inte bara för Norrhuset. Jag jobbar för hela branschens framtid och anseende, för alla duktiga hustillverkare i Sverige.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Morgan

 

MorganRoll: Snickare
Favoritmodell: 
H-200, en av våra nyare modeller. Ett enplanshus med möjlighet till flexibel avdelning.

”På Norrhuset har vi väldigt stor frihet i våra roller. Här finns ingen hierarki, vi tar egna beslut och har fullt förtroende och ansvar hela vägen. Jag har bara skickliga arbetskamrater och tillsammans gör vi alltid ett bra jobb. Som hantverkare vill jag kunna sova gott på natten. Det kan man om man jobbar på Norrhuset.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Charlie

 

CharlieRoll: Snickare
Favoritmodell: H-200, eller Modern med sadeltak. En rymlig och praktisk kåk.

”Jag vill göra mitt jobb som hantverkare ordentligt på en gång och alltid ha möjlighet att alltid göra mitt bästa. Det blir roligare så, istället för att tvingas slarva och behöva gå tillbaka och rätta till fel. Vi får verkligen satsa på kvalitet. Då lär man sig också yrket och hantverket fullt ut. Vi lämnar inte ifrån oss nånting som vi inte kan vara stolt över. Det händer inte. Vi sätter kvalitet och trygghet först. Det utmärker oss. Och det syns på våra besiktningsprotokoll.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Frank

 

medarbetare-frankRoll: Snickare och murare
Favoritmodell: Kuben, ett rejält hus med riktigt rolig och speciell design.

”Vi är ett litet och sammansvetsat gäng. Alla känner alla. Vi kommer bra överens och kan gå i god för varandras arbete, men vi umgås också på fritiden. Det går inte att jämföra gemenskapen med någon annan arbetsplats. Och det finns inget bättre snickarjobb. Vi arbetar med variation och bygger speciella hus. Vi ändrar och förbättrar våra processer, får nya modeller och antar nya utmaningar hela tiden.”